hugo profiel foto 3_00000

De opleiding Image And Media Technology aan de Hogeschool van de Kunsten rondde ik in 2014 af. Tijdens die periode maakte ik verschillende muziekvideo’s, commercials en andere films. De experimentele video Flatten kreeg in 2012 een Vimeo Staff Pick waarna hij over het internet raasde en veel views kreeg. De film werd snel opgepikt door filmfestivals waaronder het Food Film Festival in NYC, waar hij in 2013 getoond werd en wordt hij nog steeds vertoond op festivals over heel de wereld. 

Tijdens mijn stage bij Filmmore werkte ik op de VFX-afdeling aan verschillende Nederlandse Speelfilms zoals Moeder Ik Wil Bij de Revu en De Wederopstanding van een Klootzak. Tijdens mijn afstudeer periode heb ik de kans gepakt een eigen short te regisseren. In And Than It Hits You wil ik de toeschouwer een kijk geven op de manier waarop we tegenwoordig leven, niet kijkend naar de kleine dingen in het leven en duidelijk maken dat het niet eeuwig is en misschien morgen al voorbij kan zijn. 

Na mijn studieperiode werkte ik als freelance regisseur/editor voor verschillende bedrijven. Begin 2015 ben ik als regisseur aan de slag gegaan bij Sounds Like Film. Hier werkte ik aan klussen voor Albert Heijn, Vredestein en Vogel’s.

In mijn werk zet ik graag een visueel sterk beeld neer waarmee ik het verhaal wil versterken en de kijker wil verbazen of versassen. Spelen met beeld op welke manier dan ook. Of het gaat om het pletten van eten, mensen laten zweven, bowlingballen door de lucht laten vliegen of een woonkamer veranderen in een jungle, als het de kijker maar doet verrassen of verbazen. En een goede dosis humor kan daarbij nooit kwaad. 

+31653409054

Vertegenwoordigd door: